Badeværelse

Badeværelse renoveret

Badeværelsesrenovering – derfor skal du bruge en VVS-installatør

Nyt toilet, ny håndvask, nyt badeværelse – der er så meget, der skal laves. Overlad det ikke til amatører! Dit badeværelse skal være problemfrit og funktionelt, og derfor har du brug for en rigtig, erfaren VVS’er. Hvad end du skal renovere, bygge om, erstatte eller opføre for første gang, så kan vi hjælpe med at sikre, at installation af toilet og håndvask bliver gjort korrekt: Så slipper du nemlig for ubehagelige overraskelser senere! 

Mere end bare et badeværelse

Vi ved, hvor vigtigt badeværelset er: Det er ikke bare et sted, du går på toilettet. Her bades der, der slappes af, ja, man kan faktisk sige, at badeværelset giver en pause fra det hele. 

Så når vandet derude løber og drypper, så det kan høres i hele huset, eller når toilettet ikke har det rigtige skyl, kan afslapningen pludselig blive til stress. Det vil vi gerne hjælpe dig med at forhindre! 

Så rør og vand skal også være i orden. Der er intet værre end en utæt hane eller et toilet, der løber. Vi installerer det, så det holder, eller ordner det, hvis der er kommet uorden i tingene. 

Du fortjener en VVS’er, du kan stole på. Vi har styr på det, vi foretager os, og vil hurtigt og effektivt have sørget for, at dit badeværelse er i tip-top stand! Hvad end du har brug for at få ordnet toilet, bruser eller håndvask, så kan vi klare jobbet, og vil lader dig også gerne vide, hvad problemet er. Du kan være med hele vejen, og hvis årsagen er undgåelig, deler vi den selvfølgelig med dig. 

Lad ikke et uerfarent familiemedlem ordne rørene for dig. Vi tager os godt af dit badeværelse og bringer professionel VVS til dig hjem, så du kan klare dig uden hjælp i lang tid fremover! 

Se hvilke andre services vi tilbyder

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit badeværelse