Ejendomsservice

Ejendomsservice i omkring Nørrebro

Ejendomsservice hos Storm VVS

Ved siden af de andre services som vi tilbyder inden for vvs-faget, så kan du hos Storm VVS også få en erfaren hjælper til at håndtere din ejendomsservice. Dette kan være fornuftigt hvis din ejendom ikke har nogen tilknyttet vicevært, og vil i længden spare dig for en masse besvær. I stedet for at hyrer en fuldtidsansat vicevært, som ofte er dyre, så kan i altså vælge at få regelmæssige vvs-tjek fra os, som ikke går på kompromis med kvaliteten.  

Vi er bevidste om at alle ejendomme er forskellige, og derfor er det vigtigt at opbygge et kendskab til ejendommen, så man kan udføre hver opgave med en rutine og effektivitet, der begrænser omkostninger og tidsspild. Vi gør ligeledes også en dyd ud af god kommunikation imellem begge parter, så vi hurtigst muligt kan få et gnidningsfrit samarbejde op at køre.   

Ejendomsservice på Nørrebro

Storm VVS har base på Nørrebro, og det er således også her vi har mange af vores faste kunder, og ofte forsyner ejendomme med ejendomsservice. Men selvom vi er placeret på Nørrebro, så operere vi naturligvis i hele hovedstadsområdet, hvor vi hjælper både private og virksomheder.  

Du er velkommen til at kontakte os på nummeret 92456208 hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker en uddybning af vores tilgang til ejendomsservice

Fjernvarme

Badeværelse

Installatør

Kontakt os og for at høre mere