Køkken

Eksempel på Køkken renovering Nørrebro

Nyt køkken eller køkkenrenovering? Derfor skal du bruge en VVS-installatør

Renoveringer og tilslutning af hårde hvidevarer i et køkken kan være besværlige at udføre korrekt selv. Det er særligt, når det kommer til de dele af køkkenet, som ikke er synlige. De fleste vil sandsynligvis kunne udskifte eller til- og frakoble et par små ting i nødens stund, men derudover anbefales det altid at få professionel hjælp. Vi kan tilbyde hjælp til de VVS-opgaver, som kræver en fagmand med den rette ekspertise.

Nemmere køkkenrenovering

Renovering kan være tidskrævende og problematiske nok i sig selv. Det behøver dog ikke være mere besværligt end nødvendigt for dig. Der er mange ting, som man gerne vil klare selv, men meget VVS-arbejde kræver den nødvendige ekspertise og viden for at undgå dårlige løsninger og ubehagelige overraskelser. 

Så lad os gøre køkkenrenoveringen nemmere og tryg for dig.

Så slipper du for at bekymre dig om, at den nye håndvask tilsluttes forkert eller at vandet fra opvaskemaskinen pludselig kommer op af den nye håndvask. 

Vi tilbyder hjælp til præcis de arbejdsopgaver, som du har brug for. Så kan du nemt komme igennem renoveringen og sikre dig, at alt arbejdet, som du ikke selv har mulighed for at udføre, er lavet i høj kvalitet. 

Hjælp til tilslutning

Det kan også være mindre opgaver i dit køkken, som vi kan hjælpe med. Det kan for eksempel være tilslutning af komfur, når du gerne vil sikre det bliver tilsluttet korrekt og sikkert. Det kan også være udskiftningen af dit armatur, hvis det er blevet utæt eller trænger til en opgradering. 

Vi har selv bopæl i Nørrebro, og ved at der sjældent er plads til det store flotte køkken med den populære ø i midten. Vi har derfor også stor erfaring med de små kompakte køkkener, hvor man nogen gange skal være lidt kreativ for at finde den bedste løsning.  Der er mange muligheder for både store og små opgaver, som vi tilbyder hjælp til. 

Uanset hvad, så er du med os ved roret for dit VVS-arbejde sikker på, at alt bliver installeret sikkert og korrekt fra start. 

Køkken vask i København

Se hvilke andre services vi tilbyder

Fjernvarme

Badeværelse

Installatør

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit Køkken