VVS København

VVS i København

VVS København

Selvom storm VVS har hovedsæde på Nørrebro, og det er her vi har størstedelen af vores faste kunder, så tilbyder vi selvfølgelig VVS til hele København, og København omegn. Så uanset hvor du befinder dig i Storkøbenhavn, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne give dig et uforpligtende tilbud på det der skal laves, som du derefter kan vurdere om du syntes lyder fornuftigt.

VVS-installatør i København

Installation er den ydelse vi oftest udfører i og omkring København. Det kan være alt fra installation af gaskomfur til installation af fjernvarmeanlæg. Vi gør altid en dyd ud af kvalitet og holdbarhed når vi er ude og servicere vores kunder. Jo længere tid der går før det er nødvendigt for jer at ringe til os igen, jo bedre er vores arbejde gjort.

Nyt Køkken eller badeværelse?

Hvis du skal have lavet et nyt Køkken, eller blot står med en mindre renovering, så kan det i mange tilfælde indebærer rørarbejde som kan være svært at overskue. Især i København hvor plads er en mangelvare, så er det nødvendigt at man kan finde på løsninger der udnytter pladsen bedst muligt, og samtidigt også ser fornuftigt ud. Det er noget vi hos Storm VVS lægger stor vægt på når vi hjælper vores kunder med deres nye køkken. 

 

Badeværelset kan ligeledes gemme på en del rørarbejde som også skal ses til af en professionel VVS’er. Om det så drejer sig om en ny håndvask, bruser eller et nyt toilet, så kan du trygt ringe til os. Vi hjælper dig til en fornuftigt pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Se vores brede udvalg af ydelser

Hvis du stadig er i tvivl om hvilke ydelse du har brug for, så kan du klikke dig ind på de forskellige ydelser som vi tilbyder her. Du kan også ringe til os og forklare hvad det er du skal have lavet, så vejleder vi dig og giver dig et uforpligtende tilbud på at få det lavet hos os. 

Brug for en installatør?