VVS Nørrebro

VVS Nørrebro

Har du problemer med dine rør, dit afløb eller noget helt tredje, skal du sandsynligvis have fat i en blikkenslager. Og leder du efter god VVS-service på Nørrebro eller i København, er der særligt tre gode grunde til at kontakte netop os: 

  • Venlig, hjælpsom og effektiv VVS-service 
  • Vi løser et stort udvalg af forskelligartede VVS-opgaver 
  • Vi har adskillige års erfaring med VVS på Nørrebro 

Din lokale VVS-installatør

VVS er meget mere end tilslutning og reparation af toiletter. VVS står for Vand, Varme og Sanitet, og det er det, vi gør os i! Vi kan klare alle mulige slags opgaver, fra tilslutning af gaskomfur til reparation af vandrør – og så ordner vi også køkken og badeværelse. Som VVS’er er vi vant til at arbejde med gas, og har du brug for hjælp med dit gasfyr eller fjernvarmeanlæg, så hjælper vi gerne! 

Hvad kan vi tilbyde?

Hos os udbyder vi et væld af forskelligartede VVS-ydelser. Ydelserne dækker blandt andet over renovering, reparation og installation af de apparater i dit hjem, som omfatter vand og varme. Vi specialiserer os i langtidsholdbare løsninger. Derfor kan du være sikker på en grundig service, hvor vi både forsøger at løse det akutte problem og forhindre, at problemet opstår igen. 

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for VVS-faget. Vi har i mange år været solidt forankret som VVS Nørrebro, og dét betyder, at vi er særligt erfarne med denne bydel. Dette er naturligvis ikke ensbetydende med vi udelukkende hjælper kunder i dette område, det er dog her vores ekspertise skinner igennem. Vi har kunder på tværs af hele København og om du er placeret på Frederiksberg, Vesterbro eller København K, så du altid velkommen til at kontakte os. 

Læs mere om vores forskellige ydelser

Køkken

Badeværelse

Hjælp til hjemmet - store som små opgaver

Vi hjælper altså med lidt af det hele i hjemmet. Vi kan klare sprungne vandrør, manglende varme, stoppede afløb eller installation af diverse apparater, og selvfølgelig meget mere. Ingen opgave er for stor eller for lille! 

Der kan altid opstå behov for reparationer, men ingen grund til at gå i panik. Vi er eksperter i at få dit hjem til at spille, så du ikke møder nogen unødige bump i hverdagen. Vi er hurtige og effektive, men bestræber os også på at lave så godt håndværk som muligt – på den måde kan du hurtigst muligt vende tilbage til en normal, uforstyrret dagligdag. 

Hvis du er i tvivl om, hvad lige netop dit problem kræver, så tøv ikke med at kontakte os. Er situationen akut, for eksempel med et stoppet toilet eller et skadet vandrør, kommer vi så hurtigt som muligt! 

VVS installatør på Nørrebro

VVS-tjek

Ved du ikke, hvad der er galt, men har du et generelt problem (eksempelvis manglende varme på værelserne), kommer vi gerne ud og tager et kig. Vi fortæller dig, hvad der er galt, og finder på en langtidsholdbar løsning, der forhåbentlig vil kunne spare dig for problemet i fremtiden. Vores fokus er at få din bolig i topform igen, og derfor vil vi aldrig foreslå dig dyre, unødvendige løsninger. 

Nørrebrobaseret blikkenslager med mange års erfaring

Når du hyrer en blikkenslager, er det naturligvis vigtigt, at du henvender dig et sted, hvor kvalitet er i højsædet. Kvalitet er et nøgleord for vores virksomhed, for vi søger altid at give dig den bedst mulige løsning. Og når vi løser en opgave, vil vi både tage hensyn til tid, energi og økonomi. Derfor er du garanteret en grundig, effektiv og prisvenlig arbejdsproces, når vi varetager VVS-opgaverne hos dig. 

Hvis du er i tvivl om, hvad en given VVS-opgave egentlig omfatter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Og hvis du vil have vores hjælp, kan vi lynhurtigt give dig en idé om, hvor meget opgaven vil koste. Hos os bliver du altid mødt af venlige, hjælpsomme og effektive VVS-folk. Vi kan helt sikkert også løse din næste VVS-udfordring. 

Hvorfor få hjælp fra Storm VVS?

Mange mennesker forsøger sig selv med reparationen, når hjemmet plages af VVS-relaterede udfordringer. Denne løsning kan dog som udgangspunkt ikke anbefales. Piller du selv ved dine rør eller dit afløb, er der en risiko for, at problemet bliver værre. Og lader du problemet stå til, kan du for eksempel komme til at skulle leve med en bruser, der kun giver isnende koldt vand. Ingen af scenarierne er optimale. Og derfor kan du med fordel hyre en professionel blikkenslager til at tage sig af de løbende udfordringer i hjemmet. 

Vi støtter

Ring og få et uforpligtende tilbud